ENGLISH
 

Inschrijving gestart speciale Middelen en Contact training

'Krijg je watervergiftiging van xtc?', 'Geeft wijn na bier plezier?', 'Raak je van heroïne meteen verslaafd? Op deze vragen en meer krijg je antwoord tijdens een Mainline Middelen en Contact training. 

Kom je vreemd gedrag tegen en denk je aan drugs? Weet je eigenlijk niet hoe je met iemand onder invloed moet praten? Ben je slecht op de hoogte van de laatste slang? Weet je het verschil tussen bruin, wit en alles daartussen niet? Of.....je bent gewoon nieuwsgierig? 

Op 17 december organiseert Mainline de training Middelen en Contact. 

Het is een training waar iedereen die in zijn of haar werk met middelengebruik te maken krijgt, zich voor in kan schrijven: hulpverleners, politie, medisch personeel. In een middag word je getraind op de meest voorkomende middelen. Ook neemt de trainer je mee in het de belevingswereld van de gebruiker en leer je over middelen, de effecten van drugs en hoe je goed met mensen in contact kan komen die gebruiken. Na afloop van de training kom je weer fris voor de dag met actuele kennis van de laatste drugs-trends.Bij wijze van uitzondering is deze training nu te volgen via een open inschrijving.
Normaal gesproken komen we langs en verzorgen een training op je werk bijvoorbeeld. 

Locatie: Frederik Hendrikstraat 111
Datum en tijd: 17 december tussen 13:00 en 17:00 uur
Inschrijving: voor 12 december 2018
Kosten: 99 euro per persoon
Groep: bij minder dan 8 inschrijvingen gaat de training niet door. Bij meer dan 15 aanmeldingen organiseren we een tweede dag

Je opgeven? Mail naar training@mainline.nl 
Of bel 020 682 2660Copyright Mainline 2019. Webdesign by Studio Odilo Girod, hosting & CMS by Blogbird.