ENGLISH
 

6. Krachtverhalen

Deze workshop wordt verzorgd door 2 trainers van Empowerpoint

Iedereen heeft een krachtverhaal in zich. Ontdek hoe je met eenvoudige middelen een krachtige verbinding maakt met jezelf, anderen en de maatschappij.

Tijdens de krachtverhalen-workshop worden deelnemers gestimuleerd te zoeken naar kwaliteiten waar ze trots op zijn en waar ze energie van krijgen.

De workshop wordt verzorgd door twee trainers van Empowerpoint. Een van de trainers is ervaringsdeskundige. Op waardevolle en positieve wijze inspireren zij de deelnemers.

Deelnemers ontvangen een reader en schrijfmap. Bij de workshop wordt samen een maaltijd genuttigd (voor eigen kosten). De workshop kan worden uitgebreid met een training.

Duur: 4 uur
Prijs: Bel of mail Ferry Barendregt (trainer) voor prijsopgaaf & meer info via: 020 682 26 60 | f.barendregt@mainline.nl Groepsgrootte: max. 15 pers.

“De workshop Krachtverhalen is een enorm waardevolle ervaring die daadwerkelijk bijdraagt aan het herstel van cliënten. Onder leiding van de trainer komen diepe ervaringen naar boven, maar ook zetten mensen hun hart open tijdens de workshop. Deelnemers ervaren waar hun echte passie en kracht ligt. Het zorgt weer voor verbinding met de ander, maar vooral voor verbinding met jezelf.”

John Keunen - Regiohoofd RIBW Arnhem & Veluwe Vallei
Copyright Mainline 2018. Webdesign by Studio Odilo Girod, hosting & CMS by Blogbird.